Nye mode trends hos mænd, og mine favoritbutikker

Modeverdenen kan være hektisk, og det er de færreste af os, som føler, at vi har tid til at følge med i den, når der sker så mange ting og med så mange arrangementer og kollektioner. Især er herrernes mode er blevet mere og mere spændende som årene er gået, og vi er også nået til en tid, hvor mændenes mode endeligt har lige så meget at byde på, som kvindernes har! Derfor kan du her læse om nogle af de trends, som du kommer til at se meget mere til i løbet af året, og dermed lære, hvilke du skal holde øje med!

Især hos de unge drenge er en af de største trends for tiden ”streetwear”. Streetwear har sine rødder i sports- og fritidstøj fra år tilbage, hvor det handlede om at være tilpas og ikke meget andet. Streetwear er derfor blevet det nye sort indenfor herremoden, og selv luksusmærker som Gucci er kommet med på bølgen. Ting som kasketter, sportsbukser og lignende er igen kommet på mode, og streetwear er altså et tegn på, at mode ikke længere handler om status eller at vise sig frem. Nu kan man se godt ud, mens man slapper af og går i tøj, som passer til nærmest alle situationer og lokationer, som du befinder dig i.

Gamle trends vender tilbage

For nogle af os lyder det som lang tid siden, at vi var i 1990 – men moden fra denne periode, fyldt med revolutionær musik og spændende teknologier, er ved at gøre et comeback. Her snakker vi ikke bare om de nostalgiske følelser, som mange vil have til denne tidsperiode, men om, at vi nu kan gå i 90’ernes fedeste klæder endnu en gang. En af de mest velkendte trends fra denne tid er ”oversized” tøj; tøj, der helt med vilje er for stort til brugeren. Tøj af denne type giver ofte en fantastisk komfort, og kan passe til nærmest alle kropstyper og stile, fordi det netop altid fylder lidt mere. Oversized tøj er oftest at finde i både T-shirts og hoodies, og du kan med sikkerhed gå i dem og føle 90’erne omfavne dig i dine lidt for store klæder!

Måske den mest ikoniske trend fra 1990-1999 var denim-bølgen, som eksploderede i denne tid. Denim, og især ting som cowboybukser, har eksisteret længe, men i 90’erne var det anderledes. Alting skulle være dækket i denim, og det skulle gerne matche i farve og snit. I dag er det ikke på samme måde, men denim-bølgen er igen kommet på mode, og i dag handler det om at gøre det simpelt, men smart. Det klassiske look med en T-shirt i bukserne og et smart bælte til er effektivt, når du kombinerer det med et par bukser i denim. Det er et look, som kan tage os alle med til de gyldne 90’ere, hvor alting var lidt nemmere. De blegede denim-bukser viser dog intet tegn på at komme tilbage, og derfor skal du nok ikke hive dem ud af skabet!

Min top 3 over de fedeste mode butikker til mænd

Nr 1. 2trendy

2trendy fokuserer kun på mode til mænd, hvilket gør deres shop meget mere overskuelig, hvis man altså er en mand. Jeg har valgt at lægge 2trendy som nummer et på min top 3, fordi jeg personligt synes at de har det fedeste udvalg som følger med de seneste trends, og overskuelige priser.

Besøg 2trendy’s hjemmeside

Her kan du finde rabatkoder til 2trendy

Nr 2. Stylepit

Stylepit tager andenpladsen, fordi at de har et stort udvalg af tøj og accessories, og samtidigt et sprødt design på deres shop, der gør hele oplevelsen endnu bedre. Udover tøj, så har Stylepit også en masse accessories som huer/caps, tasker, sko, strømper og meget mere.

Besøg Stylepit’s hjemmeside

Her kan du finde rabatkoder til Stylepit

Nr 3. Zalando (den skal ikke glemmes)

Nu skal vi heller ikke glemme Zalando, som nok er den største forhandler af mode i Norden. Men den kommer på trejdepladsen hos mig. Hvorfor? Fordi at jeg ikke synes de har så meget inden for min personlige stil, men den er stadig værd at tage med da den har noget for de fleste, sikkert også dig.

Besøg Zalando’s hjemmeside

Her finder du rabatkoder til Zalando

 

Jeg vil også meget gerne høre dine meninger og din top 3 over mode butikker i kommentarene nedenunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *