Få masser af inspiration til efterårsmoden til mænd

Efterårsfavoritter til mænd

Når vejret begynder at vende er det for mange mennesker en trist tid. Det varme sommervejr bliver stille og roligt koldere, vådere og mere kedeligt. Hvis man skal se lidt lyst på vejrskiftet, åbner der sig en masse muligheder i garderoben. Man har pludselig mulighed for at have meget mere forskelligt tøj på. Varme og lækre striktrøjer. Store, tykke jakker, der varmer hele vinteren. Tilbehør til at varme sig på, når det hele er koldt og trist. Efterår er lig med efterårsmode og hvis du ikke ved hvad dette betyder, får du her inspiration til hvad efterårsmode til mænd egentlig er.

Den rigtige jakke

En af de store ting i efterårsmoden er jakker. Om sommeren er vejret så godt, at der ofte ikke er brug for jakker. Ofte kan man nøjes med en trøje eller to. Når vejret bliver koldere, er det en god grund til at se på nye jakker. Moden skifter fra år til år, men alligevel er der nogle klassiske træk ved herrejakker. Nogle mænd går op i at være med på den sidste nye mode, mens andre helst vil have tøj, der er klassisk og dermed kan holde i mange år.

Hvis vi holder os til de klassiske jakker, som kan holde i mange år, er der nogle ting, man med fordel kan gå efter. Fordelen ved at vælge en klassisk jakke er, at den kan holde mere end en enkelt sæson. Uld er et klassisk jakke materiale. Man går aldrig helt galt i byen med en uldjakke. I de første efterårsmåneder er det måske lidt varmt med uld, men som vinteren kommer, er en uldjakke guld værd. Fordi uldjakken er så klassisk, kan de fleste mænd have denne på med god samvittighed.

Varmt tilbehør

Hvis man gerne vil gøre lidt ekstra ud af efterårsgarderoben, skal man kigge på det tilbehør man tager på. Om efteråret drejer dette sig om hue eller hat, handsker, sko og halstørklæder. Det er nemt at pifte et sæt tøj op med et halstørklæde i en kontrastfyldt farve. En anden fordel er selvfølgelig at det varmer så dejligt, når vejret er koldt. Man kan gå den vilde vej med et halstørklæde med lidt farve eller den lidt mere afdæmpede vej med et sort eller gråt halstørklæde.

Det er vigtigt at tilbehøret passer til resten af tøjet. Det betyder at det varme tilbehør i form af halstørklæde, vanter og hue først og fremmest helst skal passe sammen, men også meget gerne må passe til ens jakke og bukser. På den måde bliver hele outfittet bundet fint sammen, så man får et pænt samlet udtryk. Hvis man ikke ved hvordan man matcher disse ting, er det nemmeste at holde sig til afdæmpede farver. Hvis man har en sort jakke, kan man med fordel købe tilbehør i grå. Det er måske ikke så vildt, men for mange er det et stort skridt overhovedet at tænke på om tingene passer sammen. Vil man være lidt mere vild, kan man sætte en sort jakke sammen med et flerfarvet halstørklæde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *